SIVA Business Safari til Vardø og Vadsø

5. mai, 2012 av

SIVA International Management (www.sivaim.no) arrangerer Business Safari i Vardø og Vadsø i perioden 30.mai til 1.juni 2012. Formålet med prosjektet/studieturen Business Safari er å koble sammen nordnorske og russiske bedrifter og tiltrekke investeringer til nordnorske kommuner.

Ekaterina Nikitina og Alma Karabeg fra SIVA International Management har holdt et foredrag om arrangementet på Næringsforeningen lunsjmøte i Vadsø 13.april 2012.

Business Safari arrangementet består av en konferansedel der deltakerne kan får mer info om planer for lokal næringsutvikling og dominerende sektorer. Andre delen av arrangementet består av Business 2 Business møter der norske og russiske bedrifter kan ha egne møter (matchmaking) og finne samarbeidspartnere. Arrangementet i Vardø finner sted 31.mai og arrangementet i Vadsø finner sted 1.juni.

Deltakelse er gratis for norske bedrifter.For fullstendig program, påmelding og mer informasjon vennligst kontakt:

Alma Karabeg alma.karabeg@sivaim.no

Ekaterina Nikitina ekaterina@barentsnova.com

www.barentsnova,com

 

Relaterte innlegg

Tagger

Del dette

Legg igjen en kommentar